Saturday, April 4

Grounded


Jeg er grounded, igen. I sidste måned blev jeg også grounded, men der var det fair nok. Jeg havde været ude en aften og var så kommet hjem past curfew. Min far havde været blevet nødt til at skrive end til flere sms'er til mig om det altså var tid til at komme hjem med det samme. Så jeg kom så hjem 40-50 minutter forsent. Og blev så grounded for resten af måneden, det var fair nok, det var jo selvforskyldt. 
Så her i dag var jeg så igen ude. Min har havde sagt til mig tidligere på dagen at jeg skulle være hjemme halv 7 til aftensmad. Så jeg gik ud, og havde pænt skrevet på en seddel, at jeg var taget ud og gå og at jeg havde min telefon med, så jeg var til at komme i kontakt med... Jeg fandt så ud af kl. 18.50, da min mor ringede, at jeg var kommet forsent hjem... igen. Så min far syntes så altså at jeg skulle groundes igen.. Men for resten at april?!? Ej, come on! 
1. Jeg var mindre end 500m væk fra huset. 
2. Jeg var til at komme i kontakt med HELE tiden jeg var væk.
3. Det er kun d. fucking 4. april! Resten af måneden?!?! 

Crap forældre! Ej virkelig? Okay lad os forstille os, at du havde en datter, der på en af de første forårs dage var taget ud i det, for en gangs skyld, fantastiske vejr for at socialisere lidt. Hun kommer så direkte hjem efter du har ringet til hende. 20 min. efter den aftalte tid. Så skal hun sgu da ikke groundes i en hel måned! - højst to uger da! Jeg forstår dem virkelig ikke.... Jeg mener de burde da være glade at deres barn har et godt socialt liv!


I'm grounded, again. Last month I was grounded because I had been out a little too late, which was totaly fair and understandable. 
So today I went out for a 'walk'. Earlier my dad had told me to be home at 6:30pm, dinner time. So since both my parents were napping as I left, I left a note saying I had my phone with me, so that I was in contact. But you know time flies in good company. And at 6:50 my mom calls me and asks me to come home, fair enough.. So as I get home my parents freak out that I'm 20 min. late.. 20 minutes!  - thats like nothing, especially since my parents could basically see my from the house.. So my dad, in my opinion, overreacts by grounding me for the rest of April.. THE F***ING REST OF APRIL?!?! Come on!
1. I was less than 500 meters away from the house at all times
2. They could get in contact with me at all times
3. The date is April 4th! The rest of the month?!

Crap parents. I mean really?! Okay imagine this: You have a daughter, that on one of the first spring days wants to go out enjoy the sun and socialize. She comes directly home after you have called her 20 minutes past curfew. Thats not a reason to ground her for a whole month! Two weeks maximum! - I really dont get them.. I mean they should at least be happy I have a social life, and people i care about!

2 comments:

  1. ærgeligt.
    mine forældre bruger heldigvis ikke den der ting med at 'straffe' mig hvis jeg gør noget forkert. og hvis jeg kommer senere end jeg har aftalt plejer jeg bare at sende en sms og så er det fint men 'ikke længere end...' som min mor ville sige.


    but... suuuuurt nanz:(

    ReplyDelete
  2. puh det er surt. det lyder liiidt strengt. kærligst karen marie

    ReplyDelete