Wednesday, February 25

A day in the life


Hmm så jeg vil prøve at gengive min dag, så godt som jeg nu kan, for den var ret speciel, eller måske ikke speciel, men i hvert fald anderledes end de fleste (not that you would care...) Anyway, skole= rimlig normal, borset fra, hvad fanden sker der for små 1. klasse drenge! Okay så mine to veninder og jeg skulle ind i en anden bygning i skolen, så vi skulle udenfor, der slet ikke var så kold so vi havde forventet, men hey der var nu heller ikke noget trope-paradis. Anyway, ved den indgang der var tættest på, stod der to små asisatiske dreng, som jeg normalt syntes er rigtig søde, fordi de er så generte og søde(haha obviously)... og da vi så kom hen til dem, og hentydet til vi skulle ind af den dør de stod og blokerede, flyttede de sig ikke.. 
"Hehe ihh hvor er i  søde. Er I ikke søde at flytte jer, så vi kan komme ind til time?" 
"NEJ! I kan tage den anden dør! HA HA HA! (ondskabsfuldt-små-drenge-grin)"
Og et ret stort drama udspillede sig lige der i skolegården. Men ret sjovt scenarium. 3 niende klasses piger, der føler sig lid små truet, af to små første klasses dreng... Hvad sker der for små børn ikke har respect for "de store" anymore?! - jeg mener det er trods alt os der har karamellerne (og barberskummen!) til sommer... 
Nå men det var det.. 
Så på vej hjem fulgtes min veninde mig (fordi hun skulle til Lyngby). Jeg plejer at sidde alene i bussen på vej hjem, da jeg er den eneste fra klassen der bor i (fucking) Birkerød... Så det var ret hyggeligt at have selskab af min bedste veninde (: 
Så efter busturen, stoppede jeg lige forbi bilioteket (også lidt usædvanligt), men der mødte jeg så min anden rigitg gode veninde, og hendes veninde, og spiste brownie, som jeg havde haft lyst til sådan siden jeg vågnede.. 
Så på vej hjem fra biblioteket, sneekede min gamle bedste veninde (som jeg ikke har set i like foreeever! ) op på mig. Turns out hun skulle mødes med en af mine andre gamle veninder... coincidence? - I think not!

Så det endte med, at jeg gik gennem Birkerød hovedgade, helt alene, trods de mange tilfældige møder, med Lykke Li's sukker søde, melodiske stemme, strømmende gennem mit hovede. 
My oh my what a day... 

No comments:

Post a Comment