Tuesday, March 31

Go or no go??

Jeg skal til min mutti's 50 års fødselsdag her om meget snart. Og jeg har kjolen, den har jeg haft i et stykke tid, og jeg troede sådan set også jeg havde skoene. Nogle brune nogle. Men så kom mine nye skattebasser (hvor er det dog irreterende når folk omtaler deres ting som om det var mennesker!). Og siden der i forvejen høre et sort bælte til kjolen, og min sorte blazer passer perfekt til, overvejede jeg om det var sorte sko der skulle til?

So my mom's birthday is comming up very soon. And i already got the dress like a moth ago. And i thought i had the shoes as well, brown wedges. But since the dress already had a thin black belt from when i got it, and my black blazer goes amazingly with it, I started to wonder if the shoes should be black?


Men min dilemma er: Er mine nye yngligs sko FOR "brutale", eller voldsomme om man vil, til den yndige hvide kjole? Her er de "originale" sko:

So my dilemma is: Are my new fav shoes TOO "brutal" to go with the darling white dress? Here are the "original" shoes:

I really need your opinion!

5 comments:

 1. Helt klart de sorte nye sko! Ingen tvivl om det... Elsker når der er lidt kontrast, og skoene gør at det ikke blir alt for sødt :)

  /Mette

  ReplyDelete
 2. DE SORTEEEEEE!!!! jeg elsker dem :b det er helt klart dem du skal have på i mine øjne :D

  ReplyDelete
 3. iihh, har selv kigget på de sorte, og synes helt klart du skal vælge dem!! det er mega fedt. så er det lige meget hvad andre tænker, det handler bare om at have selvtidliden til det. så skal andre nok også med tiden se hvor fedt det er:)

  ReplyDelete
 4. De sorte, helt klart! De er virkelig virkelig fede, og giver de det lidt "yndige" look et råt twist. Det er så fedt, at du ikke må lade dig slå dig ud af, hvad andre skulle tænke. :)

  ReplyDelete