Tuesday, March 3

Nude is the new black

Hell yeah det er! 
i bogstavligste forstand... Vi ved jo alle at en af ss09's helt store tendenser er "nude"-fraven. Specielt Stella McCartney har benyttet denne tendens.
Men nu har mange celebs stillet sig op til nude-photography. Personligt har jeg ikke noget i mod det, hvis det er det de har lyst til, så lad dog barnet... Men jeg syntes nu der lidt sjovt at tænke på at for bare et par år siden, da Demi Moore "Optrådte" nøgen og gravid på forsiden af Vanity Fair var det næsten revolutionerende. 

Nu har bla. Lindsey Lohan lavet et semi nøgent photo shoot.
Purple Magazine har fået modelerne Maryna Linchuk, Anne Vyalitsyna, Paz de la Huerta, Magdalena Frackowiak & Karmen Pedaru til at stille op til et nude photo shoot (fotograferet af: Mario Sorrenti) 
Nu bliver der næsten ikke trukket en mine over nøgenhed længere, men det er vel egentligt ikke så galt. Jeg mener nøgenhed må da være noget af det mest naturlige der findes. Så i disse økologi/helse/alt-skal-være-organisk tider no wonder at nudity er "in"... Men egentligt er det jo lidt noget underligt noget, tøj burde jo bare være en luksus vare vi mennesker bar engang imellem når vi frøs, og ikke en absolout nødvendighed for ikke at blive et socialt outcast...

No comments:

Post a Comment