Tuesday, March 31

Go or no go??

Jeg skal til min mutti's 50 års fødselsdag her om meget snart. Og jeg har kjolen, den har jeg haft i et stykke tid, og jeg troede sådan set også jeg havde skoene. Nogle brune nogle. Men så kom mine nye skattebasser (hvor er det dog irreterende når folk omtaler deres ting som om det var mennesker!). Og siden der i forvejen høre et sort bælte til kjolen, og min sorte blazer passer perfekt til, overvejede jeg om det var sorte sko der skulle til?

So my mom's birthday is comming up very soon. And i already got the dress like a moth ago. And i thought i had the shoes as well, brown wedges. But since the dress already had a thin black belt from when i got it, and my black blazer goes amazingly with it, I started to wonder if the shoes should be black?


Men min dilemma er: Er mine nye yngligs sko FOR "brutale", eller voldsomme om man vil, til den yndige hvide kjole? Her er de "originale" sko:

So my dilemma is: Are my new fav shoes TOO "brutal" to go with the darling white dress? Here are the "original" shoes:





I really need your opinion!

Bonjour my loved ones!

Min far kom hjem fra USA idag, and so did my shoes! Oh my god I love them! (sagt i en Ole Henriksen efterligning). Men den holdning er jeg vist ene om, i hvertfald i min familie. Min far kiggede på mig og sagde med et meget alvorligt udtryk :"Nanna, er du klar over hvad der er du har købt?" Ja? obviously.. Min søster kom så hjem, og syntes  de var ret skanky... Og jo jeg vil da gerne indrømme at de er lidt voldsomme, men det er jo også det der gør dem fede og anderledes, ikke sandt?Jeg tror bare jeg vil lade billederne tale for dem selv.. 

My dad came home from the US today, and so did my shoes! Oh my god I love them (said in a very gay southern californian way). But I don't think many people share my opinion, in this house anyway. My dad gave me a very serious look when he handed them to me, and said :"Nanna, do you realize what you have bought?" Yeah, obviously! duuh.. My sister thought they were kinda (i mean really) skanky... And yes i will admit that they are a bit on the wilder side, but that's like a huge part of what makes SO desirable! right? Anyway I think I'll just let the pic's speak for them selves...
 
Hvad syntes I?
What do y'all think?

Monday, March 30

Lovely drunken people

When I grow up I wanna be a skinny media whore, pretending to be a dinosaur...






Sunday, March 29

Your generation had a charm of its own
















And there's many more of where that came from..
Mit nu nyvaskede tøj stinker stadig af sur hytte, Hordan fuck får man det til at gå væk?!, der er intet godt i TV'et og jeg har ingen flim jeg har lyst til at se. Jeg mangler at få lavet såden cirka en million lektier, der ikke lige frem ligger over på bordet og lokke mig til at lave dem.. Og nu mens jeg har siddet og skrevet det her, er min vanlije is smeltet... God hvor jeg dog hader søndage!

She killed the prom queen












Der er et eller andet ubeskrivligt smukt/unikt/fabulous/ubeskriveligt/mesmerizing/marvelous/outstanding/remarkable over russiske Anna Selezneva.
P.S. Man er først rigitg sej i min bog, når man kan pull of blå øjnbryn! 

Hytte-lugt & Shoegasm

Jeg tror endelig jeg har fået vasket lugten af gammel hytte af mig. ENDELIG. Min dyne hænger lige p.t. på tørresnoren udenfor, så jeg måske kan holde lugten af den ud senere... Ej, helt slemt var det jo ikke. Hyggeligt nok at tilbringe  sin weekend i en hytte in the middle of nowhere, virkelig NOWHERE, har du måske hørt om Harbo (nej ikke haribo, desværre) hytte i UDKANTEN af Uvelse by, der i øvrigt er på størrlse med en middelstor Bilka? - hvis du ikke har, så lad være med at opsøge det. NÅ nu gider jeg ikke skrive mere om det.. Pakke rodet, og mit lugte-tøj minder mig rigeligt om det i forvejen. 
The good news er, at min far er taget afsted til USA.. eller det i sig selv er jo ikke super fedt,
 except jeg er blever ret vant til det efterhånden, men han kommer jo hjem med de der fantastiske Alexander Wang kopi (æhj hvor er d
et dog et grimt ord...) sko, fra Forever 21.. UH det bliver godt når han kommer hjem!
Apropos Alexander Wang. Jeg fandt de her Amazing sko på denne blog.
 Alexander Wang go home!



Hvis der er nogen af jer der ude, der ved hvor man kan få fingrene i sådan nogle babies, let me know, please!

Friday, March 27

A heads up

Hey folks! - bare lige et lille heads up om, at jeg nok ikke kommer med indlæg i denne weekend. Bare så i ikke tror at jeg er blevet sukdt ned inde på nørrebro, eller overfaldet af en eller anden øksemorder.. Nej grunden til at det ikke kommer så meget, er at jeg vil befinde mig i en meget afsides hytte i Uvelse... Yeah you tell me hvor det ligger!.. Klasse hyttetur. Ej, det skal nok blive sjovt nok, I skal nok få billederne af se when I return... MEEEN you never know, det kunne være der kunne snige sig et lille indlæg ind fra en hytte, in the middle of nowhere...   
God weekend :)

//Nanna

Thursday, March 26

But I want you SO bad..

Jeg har ledt, søgt og hodt udkig efter sådan en her.. Virkelig jeg har søgt over ALT, og endelig har jeg fundet en bustier, der ikke er for slutty, men stadig har den der undertøjs feel... Den koster ca. 100,- inkl. porto, p.t. har jeg 13,-... only 87,- to go! Ej, det er jo paycheck time lige om lidt, uhh hvor jeg dog glæder mig!.. men det er bare lidt skidt, fordi mange af mine veninder, er i gang med at hive mig med ud på shopping, hvilket jo er hyggeligt nok, og jeg får jo også snart penge, men det er bare lige det, at Sarah (min bedste buddy) og jeg gerne vil du og rejse samme til sommmer, og det kommer vi også, det er jo bare altså ikke helt billigt, så skal passe p åmed at bruge for mange penge lige nu. Specielt fordi mine forældre ikke er helt med på ideen (endnu), og syntes at jeg selv skal betale for ferien 100%, hvilket jo er fint nok, men et lille sponsor chip har jo aldrig skadet nogen vel? Men anyway, tror denne bustier ville blive perfekt til sommer med et par lyse denim shorts til.. So, time for the million dollar question.. Go or no go, or should I say: Buy or no Buy?

Hvad dato er det idag?

Grin af verdenen, og verdenen griner af dig. Jeg føler mig simpelthen så uinspireret lige for tiden. ARGH!... Jeg var så til den her skole fest ting igår. Og det var faktisk overraskende sjovt, det skal jeg nok takke Kathrines vodka for... JA JA, jeg ved det godt "NANNA altså! På en onsdag aften, til en SKOLEFEST!, men den skoledag næste morgen." Jaja, den usual moralske prædiken. Ej, det var jo heller ikke menigen at jeg skulle havde noget indenbords... Men I'mma tell you, jeg var langt fra den eneste! Så midt om festen, gik vi (en gruppe på ca. 20(stort set hele den sjove del af festen)) hjem til en fra A klassen. Det var til gengæld sjovt! Anyway, en aften, der tidligere, så ud til at blive den største fiasko i verdenshistorien, turned out til at blive rimelig okay. Men det sjoveste af det hele var i morges. Jeg sov hjemme hos Sarah, da både hun og festen holdte til i Farum. Men altså vi vågnede op uden tømmermænd (det har vi alligevel aldrig), men til gengæld var vi ekstremt bag-stive! Damn det var sjovt.. Og den sjoveste dansk time nogensinde... Men nu er jeg bare blevet ret træt, og uinspireret.. dumme alkohol.. Og weekenden kommer nok ikke til at stå på andet (alkohol altså), da den står på hyttetur med klassen.. 10 drenge og 5 piger.. Good odds... Og dog.. der er ikke rigtig nogen, der siger mig noget, men men det skal nok blive hyggeligt allligevel... Anyway outfittet som jeg blev overraskende tilfreds med kommer der nok et indlæg med senerer, da jeg er lidt doven i disse dage... Håber i havde en god onsdag aften, og torsdag :)

Tuesday, March 24

Off the runway






WHO WORE IT BEST? 

My world// A world of random

 Der er et eller andet ved Drew's outfit på det her billede, der er så betagende. Ret underlig da det jo er noget så simpelt, men there's something about it...

HAHAHA, bless your soul!

Det her billede får mig til at crave en ekstremt frynset top, retro cykel og sommer.

Now this is just sweet.

I wanna be here in a couple of years... wouldn't you?

So true.

I need her gods gift hair

Such a classic beauty, such a sad story.

Den her jakke, har jeg været helt skudt i siden jeg så den først for et par uger siden. Den er så flot! - så hvis der er nogen af jer, der har set et sted hvor man kan købe sådan en skønhed, give me a call...